Live, Life Lovingly

“Wat je ziet ben je zelf!”

Iedereen die een camera in zijn hand heeft, kan zich nu fotograaf noemen. En hoe mooi is dat! Alles dat je ziet, is vast te leggen en tegenwoordig ook heel gemakkelijk gemaakt. Of je nu een peperdure spiegelreflexcamera bedient, of iets bijzonders pakt met je telefoon; het beeld is gevangen en voor altijd blijvend gemaakt.

Vanaf jongs af aan houdt beeld mij bezig, zeer visueel ingesteld. En naarmate de jaren verstreken, heb ik ook veel kunnen vastleggen. In Nederland, maar ook ver buiten deze landsgrenzen.

Mijn ogen en daarmee mijn camera zijn vaak ‘getriggerd’ op mooie momenten. Nog steeds zijn er foto’s, van mijn hand, waar ik zo blij van word! Ook al heb ik deze plaatjes al 100 keer gezien. Wat ik destijds wilde ‘vangen’ is kennelijk nog steeds interessant. Er is ook zoveel moois om vast te leggen.

Voor bijzondere mensen en bedrijven ga ik graag op pad om zulke momenten vast te leggen. Geheel ‘on the flow’ of juist in scene gezet. Wat de wensen ook zijn. Natuurlijk werk ik verder zelf aan unieke fotoprojecten, geheel uit het leven gegrepen, om op die manier alles wat mij intrigeert te fotograferen. Live life lovingly, nothing more, nothing less.

Tja, en hoe geweldig is het als ik jouw/jullie herinneringen mag vereeuwigen!

Snel een drankje doen?