Butterley Photography de lucht in!

Geweldig, een nieuwe website is geboren! Enorm veel dank aan Mario van Oil4 voor zijn gouden geduld en opbouwen van het geheel. Suus, jij ontzettend bedankt voor je lieve tijd en kritische blik bij het uitzoeken van het materiaal.

Na weer een fantastische week – de strakke website van Renzen Advocaten werd over het wereldwijde web gestrooid en een heerlijk momentje plannen maken voor frisse projecten in Feijenoord met Faouzi van Trattoria Borgo d’Aneto – blijkt de 6e van maart toch echt de meest perfecte dag om mijn site de lucht in te brengen.

“Hey Shir, er kan ook een blog bij”, vertelde Mario me al een tijdje geleden. Helemaal goed, ik pakte de spreekwoordelijke pen er meteen bij. Foto’s uitzoeken, na al die jaren blijk ik toch al een aardig bestand te hebben opgebouwd, nog meer foto’s uitzoeken. Bedenken waarover te schrijven, sprankelende ideeën in overvloed.

En nu is het zover. Een site waar je heerlijk kan wegdromen in ogen en plaatsen die tot de verbeelding spreken. Daarnaast neem ik je af en toe eens mee op een geweldige werkdag en kan je genieten van verhalen over mijn bijzondere opdrachtgevers en sponsoren.

Hopend op deze manier in ieder geval veel schoonheid met jullie te kunnen delen,

With Butterley Love,

Shirley
fb